1/ Идеята


Ако сте стигнали по околовръстното шосе до разклонението за Горна баня, не може да не забележите един естествено зелен хълм, открояващ се на Юг от София върху внушителния силует на планината. Природно защитено от полите на планината и ситуирано по пътя на слънцето в посока Изток – Запад,

мястото се радва на светли и топли дни по всяко време на годината. Естественият парк, който го заобикаля, предлага неповторим микроклимат и завладяващо чувство за простор. Прекрасното му разположение, ненакърнено и до днес, осигурява неограничен обзор във всички посоки – от Витоша, извисяваща се непосредствено на юг, над панорамата на столицата в подножието й, та чак до билата на Стара планина далеч на север.

2/ Исторически имот


Уникалната позиция на терена под The Royal Park Residence е забелязана още през 1901 г. от българския Княз Фердинанд I, който закупува възвишението, за да построи форт. Натурално защитен и с видимост към целия град, имотът е бил ползван като наблюдателна база дълги години. Днес, мястото е преустроено, за да се създаде единственият по рода си затворен парков жилищен комплекс, който се простира върху 15 000 кв. м. Отличава се с минимално застрояване, собствена гора и изцяло подземна обслужваща инфраструктура. Комплексът се намира в непосредствена близост до центъра на столицата в кв. Бояна с бърз и лесен достъп до централните пътни артерии.

3/ Местоположение


The Royal Park Residence се намира в полите на Витоша, в регион Бояна (в близост до бул. ”Пушкин”) на улица „Лунна Папрат” № 1. Разположен е на естествен хълм с югозападно изложение извисяващ се над околните сгради и разкриващ несравнима панорамна гледка към София и планината. • 1 минута пеш до първокласен ресторант • 2 минути пеш до супермаркет Фантастико • 5 минути пеш до туристическите пътеки на Витоша • 10 минути с кола до центъра на София • 25 минути с кола до летище София

4/ The Royal Park


The Royal Парк е на Ваше разположение с несравнимите си 12 000 кв. м. частно парково пространство – градини, дълголетни дъбове и борове, пейки и алеи, на които да се наслаждавате с Вашите деца. Източният склон на комплекса е с естествена горска паркова среда и градински алеи, а западната и южната представляват изкусно аранжирани градини, детска площадка и беседки. Парковата среда предлага на децата Ви пространство и сигурност да играят и опознават природата, заедно с гарантирано спокойствие и за Вас, техните родители.

ГАЛЕРИЯ


СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС